Routebeschrijving The Partyfactory Zoetermeer

Vanaf de A12 neemt u afslag Zoetermeer Centrum. Sla linksaf en vervolg de weg op de Afrikaweg. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Van Leeuwenhoeklaan. Bij de rotonde slaat u linksaf op de Jacob Leendert van Rijweg. Daarna gaat de weg over naar de Bovenlangs.

De entree van The Partyfactory is gelegen op de TWEEDE etage van parkeergarage P2. Dit is de parkeergarage BOVENLANGS bij ALBERT HEIJN.

DE GARAGE IS 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR. Let echter wel op. De hekken (speedgates) sluiten om 22:00 uur. Rij als u met de auto komt gewoon naar de ingang, trek een parkeerkaartje en de speedgates gaan automatisch open en u kunt naar binnen rijden. U kunt uw auto parkeren op de TWEEDE etage. De ingang van The Partyfactory is te bereiken vanuit de parkeergarage. Als u na afloop van de Radha Drinks weg gaat, dan kunt u uw parkeerkaart bij de bar af laten stempelen. Hierdoor hoeft u niets te betalen bij het uitrijden. De voorwaarde is wel dat u geparkeerd staat op de tweede etage.

Kom u met de fiets, scooter of wandelend, dan kunt u uw fiets/scooter beneden parkeren en ons via het trappenhuis bereiken. Het trappenhuis bevindt zich links van de ingang van de parkeergarage in de witte uitbouw. Daar gaat u de trappen op naar de tweede etage waar de ingang van The Partyfactory is. Wilt u gebruik maken van de lift moet u de ingang bij ALBERT HEIJN gebruiken.

bovenlangs1
Ingang parkeergarage, rij door naar de 2e etage.
2ND FLOOR
Ingang The Partyfactory op de 2e etage, is bereikbaar via parkeergarage.