Routebeschrijving beachclub People

Beachclub People is gelegen in het midden van de badplaats Kijkduin en erg eenvoudig te bereiken. Met de auto houd je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 en daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat. In heel Kijkduin is het parkeren gratis. Met het openbaar vervoer is People ook perfect te bereiken, o.a. bus 23, 24 en 26 stoppen in Kijkduin.

NB: Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan: ‘Deltaplein’ aan.

Je kunt ook gratis parkeren bij restaurant De Haagsche Beek aan de Machiel Vrijenhoeklaan 175. Van hieruit is het een stukje lopen naar de boulevard. Neem aan het einde de trap naar het strand en aan de linkerkant zie je Beachclub People.

Op de boulevard loop je naar de rode (speel)boot toe en daarachter de trap naar beneden naar het strand. Op het strand volg je het verharde pad naar links, Beachclub People is het tweede strandtent links. Achter de rode boot loopt er tevens een zandpad. Als je dit pad uitloopt, dan zie je aan het einde een trap naar het strand. Je ziet beachclub People aan linkerkant. Hou er wel rekening mee dat je vanaf de auto een stukje moet lopen naar de boulevard en het strand op (ca 5 tot 7 min).

rode boot
Achter deze rode boot neem je de trap naar het strand
IMG_2905
Of je volgt achter de rode boot het zandpad en aan het einde de trap naar het strand.

people1

Beachclub People herken je aan het witte interieur met aqua accenten. Onderaan de trap ligt beachclub People aan de linkerkant.