Routebeschrijving 2Be-Home

Het 2Be-Home Event Centre is te bereiken via onderstaande routebeschrijving:

Vanuit Den Haag:
A12 richting Utrecht, eerste afslag (nr. 6 ) Zoetermeer, verkeerslichten linksaf (Afrikaweg), tweede verkeerslicht rechtsaf (Van Leeuwenhoeklaan), eerste verkeerslicht rechtsaf, (Boerhaavelaan), eerste weg linksaf (van Stolberglaan), weg volgen over spoorviaduct tot aan rotonde. Op de rotonde rechtsaf, het park in.

Vanuit Utrecht:
A12 richting Den Haag, afslag (nr. 7 ) Zoetermeer, verkeerslichten linksaf over de A12 (Oostweg). Eerste verkeerslicht rechtsaf (Zuidweg), derde verkeerslicht rechtsaf, direct over de spoorbaan en onder viaduct van de A12 door (Eerste Stationsstraat). Aan de rechterkant heeft u de fabriek van Nutricia. Weg naar links volgen en na 250 meter op de rotonde linksaf de weg inrijden die het park in gaat.

Vanuit Zoetermeer:
2B-Home Event Centre bevindt zich in het Burgemeester Vern├Ędepark, gelegen aan de rotonde op splitsing van de van Stolberglaan en de dr. J.W. Paltelaan (wijk 12).

Busverbindingen:
Op de kruising van de van Stolberglaan en de Dr. J.W. Paltelaan zijn bushaltes van de stadsdiensten 71(Centrum West- Zoetermeer NS- Rokkeveen- Zoetermeer oost- 2B-Home- Centrum West) en 72 (Centrum West- 2B-Home- Zoetermeer oost NS- Rokkeveen- Zoetermeer NS- Centrum West).
Streekdienst 170 (Leiden- Zoetermeer- 2B-Home-Rotterdam v.v.) bevindt zich naast het NS station van Station Zoetermeer Oost.

Randstadrail:
Het randstadrailstation Delftsewallen bevindt zich op 80 meter van 2B-Home Event Centre.

NS station:
Station Zoetermeer Oost bevind zich aan de oostzijde van de A12. De loopafstand tot aan 2B-Home bedraagt +/- 250 meter. U loopt dan onder het viaduct van de A12 door, aan de rechterkant heeft u de fabriek van Nutricia. Weg naar links volgen en na 250 meter neemt u links op de rotonde de weg die het park ingaat. Na 30 meter komt u bij 2B-Home Event Centre aan.