Over ons

De Radha Drinks is dé borrel voor Hindoestaanse singles en singles van andere afkomst die open staan voor een leuke Hindoestaanse date.
In het uitgaansleven is het lastig om iemand aan te spreken, omdat je niet weet of de ander wel single is. Gezien de duizenden singles die wij sinds 2001 bereiken via onze datingsite Radha.nl door het bij elkaar brengen van singles, is het initiatief Radha Drinks ontstaan in 2014.

De Radha Drinks is een gezellige en stijlvolle borrel die zich kenmerkt door de leuke ongedwongen sfeer, mooie locaties, goed verzorgde leuke singles die zich aan de dresscode houden en professionele en vriendelijke hostesses op de avond. Om verwarring uit te sluiten: de Radha Drinks is geen dansfeest met verschillende bands etc. Het is een besloten gemoedelijke borrel, uiteraard wel met goede achtergrondmuziek met een dj, waarbij centraal staat dat singles met elkaar in contact kunnen komen en gesprekken kunnen aangaan. Tegen het einde van de avond wordt er dansmuziek gedraaid en gaan de voetjes van de vloer voor degenen die dit leuk vinden. Er is altijd een andere ruimte op de locatie voor singles die nog lekker rustig met elkaar willen praten.

Je hoeft overigens geen lid te zijn van Radha.nl om deel te kunnen nemen aan de Radha Drinks.

De Radha Drinks staat garant voor een gezellig avondje uit maar dan met een bijzonder tintje. Want stel je voor dat je gezellig wat gaat drinken en iedereen die daar aanwezig is, is single! Het laagdrempelige ongedwongen karakter van de borrel zorgt er ook voor, dat je niet perse het gevoel krijgt dat je op deze avond dé liefde van je leven MOET tegenkomen. Maar leuke nieuwe mensen leren kennen is altijd meegenomen en wie weet zit er bij deze editie toevallig wel die ene bijzondere man of vrouw tussen. 

Wij krijgen regelmatig de vraag te horen of je ook een niet-single mag meenemen naar de Radha Drinks. De Radha Drinks is uiteraard bedoeld voor singles. Heb je geen andere singles in jouw omgeving om samen mee te komen, kom dan alleen. Onze hostesses vangen je op en stellen je voor aan de andere singles. Wil je toch niet alleen komen, dan staan wij bij uitzondering toe dat je maximaal 1 niet-single meeneemt. Deze persoon krijgt een rode armband om, welke duidelijk maakt naar de andere bezoekers dat hij/zij niet single is. Let op: kom je als niet-single(s) voor een gezellig avondje uit, dan zullen wij je vriendelijk verzoeken om de borrel te verlaten. De Radha Drinks is bedoeld voor singles.

Na heel veel succesvolle edities, met zeer tevreden gasten, zijn wij er trots op dat wij iets unieks mogen neerzetten voor de Hindoestaanse gemeenschap. Bedankt voor het vertrouwen in ons! Wil jij er de volgende keer bij zijn? Hou onze site en facebook pagina in de gaten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Radha Drinks events.  Like ons ook op facebook!